Gå til hovedinnhold

1-ere og 0-er gjør kunnskap tilgjengelig

Som utvikler i Sikt vil du være med på å skape verktøyene som trengs for et åpent, sikkert, demokratisk og digitalt Kunnskaps-Norge. Det du koder vil gjøre hverdagen enklere for alle som jobber med forskning og utdanning. Tar du oppdraget?

Slik er det å jobbe i Sikt

I Sikt jobber vi teambasert og tverrfaglig, og sørger for at ulike kompetanser og perspektiver brukes sammen. Alle får rom til å prøve, feile og lære, og har mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag. Balanse er viktig, synes vi – også mellom jobb og fritid.

Vi jobber mot samme mål. Det er ikke teknologien som setter premissene, men vi som bruker teknologi for å løse felles utfordringer.

Finnes det noe som er viktigere enn kunnskap?

Utdanning og kunnskap fremmer fred, demokrati, kreativitet, solidaritet, inkludering, miljøengasjement og internasjonal og mellomkulturell forståelse. Sikt er støtteapparatet til kunnskapssektoren.

1. januar 2022 ble Unit, NSD og Uninett slått sammen til Sikt – Kunnskapssektorens tjenesteleverandør. Vi har røtter 50 år tilbake, og har lang erfaring med å levere gode og viktige tjenester til universiteter, høgskoler og forskningsinstitutter landet rundt. 

Ledige stillinger

Det er ingen ledige stillinger for utviklere akkurat nå.

Dette tilbyr vi deg som utvikler

Som utvikler i Sikt, tilbyr vi deg både konkurransedyktig lønn, gode velferdsordninger, gode muligheter for kompetanseutvikling og trivelige kolleger i Trondheim, Bergen og Oslo. I tillegg får du:

Godt utstyr

Vi vet at godt utstyr er essensielt for utviklere, og vi har derfor gode ordninger for teknisk utstyr i Sikt. Du får velge det som passer deg, innenfor gitte beløpsgrenser. Dette gjelder også operativsystem. Du får velge selv om du ønsker å bruke Windows, Mac, eller Linux.

Fleksibel arbeidstid og betalt lunsj

Arbeidsdagen er totalt 7,5 timer, og kjernetiden vår er fra 09.00 til 14.30. Vi legger til rette for at våre ansatte skal ha god balanse mellom jobb og fritid.

Dekket mobilabonnement

Du får dekket mobilabonnement med rikelig med mobildata.

Dekket utgifter til bredbånd

Du får dekket 1000 kr hver måned for å sikre godt bredbånd hjemme.

Trening i arbeidstiden

Du får 1 time for å trene i arbeidstiden hver uke.

Møt noen av våre utviklere

Portrettbilde av Martin Skurtveit

Martin Skurtveit

Martin Skurtveit (27) er en utvikler i rask utvikling. Han mener samfunnsoppdraget er en viktig grunn til at han har Sikt som arbeidsgiver.

– Jeg har en personlig agenda med å jobbe med noe som er samfunnsnyttig. I Sikt får jeg jobbe tett opp mot studie-Norge, noe som for meg gir mening i arbeidsdagen. Hva er vel mer samfunnsnyttig enn å sørge for at studentene kan fokusere på å lære?

Les hele intervjuet med Martin

Portrettbilde av Tuva Hassel Strøm

Tuva Hassel Stang

Involvering fra A til Å i tverrfaglige team og stor fleksibilitet i hvordan oppgaver løses, gjør at Tuva Hassel Stang (45) får eierskap til utviklingsprosjektene hun jobber med. 

– I Sikt har vi stor frihet og fleksibilitet i hvordan vi jobber. Det er ikke teknologien som setter premissene, men vi som bruker teknologien til å løse felles utfordringer. Jeg har stor påvirkning på hvordan jeg løser arbeidsoppgavene mine.

Les hele intervjuet med Tuva

Sikt skal bli Norges beste offentlige arbeidsplass

Den viktigste ressursen vi har er de ansatte, sier Roar Olsen, direktør i Sikt:

– Sammen skal vi skape det som vi har sagt skal bli Norges beste offentlige arbeidsplass. Det er kanskje et hårete mål, men vi tenker at det må til for å tiltrekke oss og beholde de beste folkene. Å støtte kunnskapssektoren i å nå sine mål er et samfunnsoppdrag som motiverer og skaper engasjement.

Vi skal bli best, og vi skal jobbe aktivt for å bli det.

– Jeg blir motivert av å jobbe mot et så stort og ambisiøst mål. Jeg synes det er en befrielse at vi tør å si det – at vi ikke er der i dag, men at vi skal jobbe kontinuerlig med å bli best. Det er en stor drivkraft for meg, sier senior HR-rådgiver Mona Aagaard om målsetningen.

Start i Sikt – fordi kunnskap er makt

“Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.”

Er du som oss enig med Nelson Mandela, vil vi høre fra nettopp deg.
Se stillinger og søk