Vi søker utviklere

Som utvikler i Sikt vil det du koder gjøre hverdagen enklere for alle som jobber med forskning og utdanning. Tar du oppdraget?

Tre personer sitter rundt et bord og diskuterer. De er blide. Det står en PC med kodelinjer på bordet.

Slik er det å jobbe i Sikt

I Sikt jobber vi teambasert og tverrfaglig, og sørger for at ulike kompetanser og perspektiver brukes sammen. Alle får rom til å prøve, feile og lære, og har mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag. Balanse er viktig, synes vi – også mellom jobb og fritid.

Vi jobber mot samme mål. Det er ikke teknologien som setter premissene, men vi som bruker teknologi for å løse felles utfordringer.

Finnes det noe som er viktigere enn kunnskap?

Utdanning og kunnskap fremmer fred, demokrati, kreativitet, solidaritet, inkludering, miljøengasjement og internasjonal og mellomkulturell forståelse. Sikt er støtteapparatet til kunnskapssektoren.

Vi har røtter 50 år tilbake, og har lang erfaring med å levere gode og viktige tjenester til universiteter, høgskoler og forskningsinstitutter landet rundt.

Sikt skal bli Norges beste offentlige arbeidsplass

Den viktigste ressursen vi har er de ansatte, sier Roar Olsen, direktør i Sikt:

– Sammen skal vi skape det som vi har sagt skal bli Norges beste offentlige arbeidsplass. Det er kanskje et hårete mål, men vi tenker at det må til for å tiltrekke oss og beholde de beste folkene. Å støtte kunnskapssektoren i å nå sine mål er et samfunnsoppdrag som motiverer og skaper engasjement.

Dette tilbyr vi deg som utvikler

Som utvikler i Sikt, tilbyr vi deg både konkurransedyktig lønn, gode velferdsordninger, gode muligheter for kompetanseutvikling og trivelige kolleger i Trondheim, Bergen og Oslo. 

I tillegg får du:

Arbeidsdagen er totalt 7,5 timer, og kjernetiden vår er fra 09.00 til 14.30. Vi legger til rette for at våre ansatte skal ha god balanse mellom jobb og fritid.

Du får dekket 1000 kr hver måned for at du skal kunne ha et godt bredbånd hjemme.

Du får 1 time for å trene i arbeidstiden hver uke.

Vi strekker oss langt for å gi deg god balanse mellom jobb og fritid. Derfor kan våre ansatte benytte seg av hjemmekontor i inntil 50 % av arbeidstiden.

Dersom du ønsker å jobbe hjemmefra enda mer, kan du få en individuell avtale som passer deg.

Som ansatt i Sikt vil du bli medlem i Statens pensjonskasse. Dette er en av Norges beste pensjons- og forsikringsordninger. Statens pensjonskasse tilbyr også boliglån med en stabil og gunstig rente.

Les mer om fordelene du får som medlem i Statens pensjonskasse

Vi har fine lokaler sentralt i Trondheim, Oslo og Bergen, med enkel tilgang til god kollektivtransport.

Vi vet at godt utstyr er essensielt for utviklere, og vi har derfor gode ordninger for teknisk utstyr i Sikt. Du får velge det som passer deg, innenfor gitte beløpsgrenser. Dette gjelder også operativsystem.

Som ansatt i Sikt får du fri jul- og nyttårsaften, i tillegg til 2 valgfrie fridager i romjulen.

I tillegg tilbyr vi deg konkurransedyktig lønn.

Hell-Tech – vår årlige tech-konferanse

En gang i året samler vi alle utviklerne i Sikt til en teknologi-konferanse. Hell-Tech er for utviklere – av utviklere.

Møt noen av våre utviklere