Sikkerhet og mennesker – hvordan kan du legge til rette for en god sikkerhetskultur? Med Dr. Gunhild Birgitte Sætren

Cybersikkerhetssenter for forskning og utdanning (eduCSC) ønsker deg velkommen til vårt kommende webinar med Dr. Gunhild Birgitte Sætren, som er merittert underviser og førsteamanuensis ved Nord Universitet. Gunhild har bred erfaring innen sikkerhet og psykologi, med et spesifikt fokus på human factors og sikkerhetsledelse.

19. mars 2024

Start: 19. mars 2024 kl. 12:00
Slutt: 19. mars 2024 kl. 13:00

Webinar

Pris: Gratis for kunder. 500 kr ekskl. mva. for andre.

I dette webinaret vil Gunhild dykke ned i temaet sikkerhet ut fra systemperspektivet i Human Factors, og belyse hvorfor det er så viktig å sette søkelyset på menneskene. Hun vil utforske konseptet med høyreliable organisasjoner (High Reliability Organization – HRO) og diskutere hvordan du kan legge til rette for en god sikkerhetskultur.

Webinaret vil ta utgangspunkt i et psykologisk perspektiv, med fokus på menneskene som er involvert. Hvordan skape en høyreliabel organisasjon, vil være et sentralt tema i diskusjonen.

Bli med oss for å få innsikt i dette viktige emnet, uavhengig av om du er en student som er nysgjerrig på området, eller en profesjonell som ser etter nye måter å forbedre organisasjonens sikkerhetskultur på.

Vi ser frem til å se deg der!

Webinaret er gratis for alle kunder av Cybersikkerhetssenter for forskning og utdanning og alle som er en del av de virksomhetene – enten du er ansatt eller student.

Dette er et webinar av Cybersikkerhetssenter for forskning og utdanning (eduCSC) i samarbeid med Nord Universitet.

Se våre tidligere webinarer