Få med deg Inga Strümke om kunstig intelligens

Inga Strümke snakker om kunstig intelligens på Sikts konferanse om undervisningstjenester i Trondheim 26. og 27. september. Konferansen retter seg mot alle som arbeider med læringsplattformer (LMS), digital eksamen og plagiatkontroll, samt andre som har interesse av digitalt læringsmiljø.

21. august 2023

Hvordan kunstig intelligens vil påvirke det digitale læringsmiljøet er et av temaene for konferansen, og Strümke, som er førsteamanuensis ved NTNU og forfatter av suksessboken Maskiner som tenker, innleder om dette. Innlegget følges opp med workshops og parallellsesjoner rettet mot de ulike tjenestene.

Et annet sentralt tema er anskaffelse av fremtidens undervisningstjenester, der prosessen er i gang, og mye vil skje det nærmeste året. Her blir det både en plenumssesjon og muligheten til å gå i dybden i parallellsesjoner. Andre aktuelle tema på konferansen er universell utforming og personvern.

Mulighet til å mingle blir det også, med AfterWork i Skybaren på Scandic Lerkendal, etterfulgt av omvisning og middag i ærverdige Erkebispegården.

Les mer og meld deg på via konferansens nettside.

Aktuelt fra Sikt